de kracht achter Poolz

Claude en Ilya zijn de gezichten achter Poolz. Een waar team perfectionisten dat heel discreet te werk gaat. Met hun jarenlange deskundigheid ben je voor al je vragen over onderhoud en herstellingen van zwembaden aan het juiste adres. Hoe gaan ze te werk? Discreet, flexibel, professioneel, maar vooral volgens een aanpak op maat die voor jou werkt.

Claude helpt je graag verder in het Nederlands. Voor advies op maat in het Frans kan je terecht bij Ilya.

Visie: Wij geloven dat uw zwembad een bron van plezier moet zijn. Uw persoonlijke plek om na een drukke werkdag even op adem te komen, om zorgeloos samen te zijn met vrienden en familie. Vakantiegevoel in uw eigen tuin!

Daarom is het belangrijk dat u vol vertrouwen beroep kan doen op een professionele partner die u zich ontfermt over de praktische en technische kant van uw zwembad en u op dat vlak volledig ontzorgt. Die partner willen wij voor u zijn.

Ons team

Claude Declercq

Claude Declercq, oprichter in het hart van het bedrijf Claude Declercq Bv onder de naam CLD Cleanrooms sinds 1999.

Gespecialiseerd in het bouwen van cleanrooms is hij tevens medeoprichter van IM & CO Projects BV onder de naam Poolz.

Ilya Michelet

Ilya Michelet, medewerker van CLD Cleanrooms.

Ook is hij 5 jaar mede-oprichter van IM & CO PROJECTS BV, die u nu kent als Poolz.

Hoe kunnen we je helpen?

Poolz wil graag uw totaalpartner zijn. Wij ontzorgen u niet alleen door in te staan voor het onderhoud van uw zwembad, maar ook voor herstellingen kan u bij ons terecht. We luisteren naar u vraag en nemen de tijd om met een gepaste oplossing te komen. U kan hierbij steeds rekenen op onze expertise en discretie bij het uitvoeren. Wil je meer weten over wat we allemaal voor u kunnen betekenen?